19 března, 2017

Soutěž o tričko Čáry života

Smutníte, protože se na vás k předobjednávce Čar života nedostalo tematické tričko? Už nemusíte!
Asi před měsícem (možná i déle) se nám, recenzentům nakladatelství Cooboo ozvala redaktorka Barča s nabídkou triček ke knize Čáry života. Odpověděla jsem jí, že zájem mám, ale pro vás. Takže, zde je soutěž o tričko ke knize Čáry života. Ráda bych, aby se tričko dostalo do rukou opravdového fanouška Čar života či samotné spisovatelky Roth. Proto tentokrát budu vítěze vybírat dle jeho odpovědi na otázku osobně, dle svého uvážení. A otázka zní:

Co se ti na knize Čáry života nejvíce líbilo?

(do odpovědi můžete zahrnout i svá doporučení na jiné autorčiny knihy, či se nějak vyjádřit přímo k její osobě:).

Soutěž je otevřena pro ČR i SR.
Soutěž trvá do 7. 4. 2017

* sdílejte soutěž, já na to sama nestačím:))


11 komentářů:

  1. Já jsem se k ní ještě nedostala. Smutně kouká z police :'(

    OdpovědětVymazat
  2. Strašně se mi na knize líbilo, jak se prohluboval vstah mezi Akosem a Cyrou. Jak si navzájem začaly důvěřovat a pomáhat si, i když Cyra si někdy dělala, co chtěla. Také bylo super, že tam bylo zahrnuto kapka romance, ale nebylo to tam nějak rozpitváváno, že se nemůže rozhodnout nebo tak něco, ale že se jeden pro druhého obětovali. A OMG to je jedna z mála knih, kde není milostný trojúhelník. To se mi líbí na Veronice Roth, protože se moc nezabývá romancí, ale spíš tak obecně vstahami. Také moc krásná obálka příjemná na dotek a v tvrdé vazbě bez přebalu (co víc si přát).

    Takže..... Pokud se ti líbila
    Divergence (stejně jako mně) nebo máš chuť na scifi bez milostného trojúhelníku...... Jsi na správné adrese.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  5. Já ji právě vytahuji z poličky a chystám se číst, ale autorčinu Divergenci znám moc dobře a její knihy u mě dokáží navodit tu nezdravou závislost, kdy prostě musím číst dál, dokud mě nezačnou štípat oči a nesplývají mi písmenka. Navíc se mi u jejích předchozích knih navíc líbilo, jak sleduje jednoho člověka či dvojici a oba jsou si vzájemnou oporou a jejich vztah nevyžaduje žádné otázky, je to prostě dané, tak jako že každý den vyjde slunce. Tak asi tak, doufám jen, že tuto přitažlivost najdu i v knize Čáry života. Jen snad s trochu odlišným koncem než měl příběh Tris a Čtyřky, protože to byla jedna z mála knih, kterou jsem i probrečela.

    OdpovědětVymazat
  6. Soutěžit nebudu, triko není můj vkus :) Ale líbí se mi moc tvůj design blogu. Super nápad :)

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělá soutěž :) Tričko už mám a je parádní :) Výherce bude určitě nadšený :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem byla nadšená ze světa, který Roth v Čárách života vytvořila. Už jen v sérii Divergence mě nadchla tím, jak skvěle dokázala zařadit každého člověka do škatulky a zároveň vypíchnout všechno, co bylo v takovém systému špatně. V Čarách života to všechno ale posunula na vyšší úroveň tím, že vymyslela vlastní komplexní galaxii o které se, doufám, dozvíme ještě mnohem víc v dalších dílech. Každá kultura přistupuje darům proudu jinak a to také souvisí se způsobem, kterým žijí. Na další díly se moc těším a doufám. že Roth toho napíše ještě hodně :)
    Marky (marky48dsp@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jsem zapomněla poděkovat za soutěž ;)

      Vymazat
  9. Já bych se ráda na poslední chvíli taky přihlásila, ale knihu jsem bohužel ještě nečetla. Mám ji ale v dubnové TBR, takže Čáry života nejspíš budu číst o víkendu na horách :) Roth jsem měla díky Divergenci velice ráda, Rezistenci jsem ale bohužel nedočetla a Alianci jsem ani číst nezloušela. Ještě se mi líbil Čtyřka. Doufám, že mě Čáry života potěší a budou se mi líbit :) Nevím, zda se tahle odpoveď dá brát jako soutěžní, ale tak zkusila jsem to :D

    OdpovědětVymazat
  10. Na Čáry života jsem se už dlouho těšila. Autorka Veronica Roth se mi osvědčila při čtení série Divergence, takže mi bylo od začátku jasné, že tuhle knihu musím mít v knihovničce. Překvapilo mě, že Čáry života jsou ještě lepší (přeci jen to byl těžký úkol vyrovnat se tolik oblíbené sérii). I když se názory různí, tak já si příběh zamilovala.:) A to především díky osobitým hlavním hrdinům. Oba na vlastní kůži zažili hrozné věci, ale nezlomilo je to. Snaží se vzepřít osudu, bojovat, nic nevzdávají. A navíc se k sobě hrozně hodí. Já si málokdy oblíbím hlavní dvojici, ale v tomhle případě nejde jinak, než je obdivovat. Navíc prostředí, ve kterém se děj odehrává je autorkou fantasticky vymyšlený. Mě odmalička fascinuje vesmír, takže Rothová nemohla zvolit lépe. :) Navíc knižní obálka je dokonalá. Já jako milovník fantasy nemám, co vytknout. ;-)

    Děkuji za soutěž (sdíleno na Google plus) spisy.jedne.knihomolky@seznam.cz

    OdpovědětVymazat